Purity behandeling

REINIGENDE ZUIVERENDE BEHANDELING VOOR EEN VETTE EN ACNE HUID

Diep reinigende gezichtsbehandeling voor een vette en acne huid.
Heb jij een vette of acne (gevoelige) huid dan is deze diep reinigende gezichtsbehandeling geschikt voor jou:

Reinigen
Make up van de ogen en lippen wordt reinigend met AINHOA Eye and Lip Make-up Remover, met de PURITY Ultra-Purifying Cleansing Gel reinigend het gezicht, de nek en decolleté . De huid wordt tonifiërd met de PURITY Facial Tonic.

Peeling
Als gezichtspeeling gebruiken we een peeling. Hiervoor gebruiken we de SPECIFIC Glycolzuur peeling. Vervolgens tonifieren we de huid met de PURITY Facial Tonic.

Onzuiverheden verwijderen
Verwijderen onzuiverheden zoals: comedonen en gerstekorrels. Vervolgens de huid reinigen we hierna nogmaals met de PURITY Ultra-Purifying Cleansing gel, voor het bacterie dodend effect en tonifiëren de huid met de PURITY Facial Tonic.

Masker
Het masker wat we aanbrengen is het PURITY Purifying Facial Mask. Dit laten we gedurende 15-20 minuten op het gezicht, hals en decolleté gelaten.

Afsluiting
De huid tonifiëren we opnieuw met de PURITY Facial Tonic en de PURITY Purifying Fluid. De behandeling wordt afgesloten met de PURITY Seborregulating ( talgregelurende) creme.

Deze behandeling is de oplossing voor de vette en acne huid. Een intensieve reinigende behandeling waarbij de beste werkstoffen worden gebruikt zoals o.a. Hops extract, Witte thee en Hamamelis extract.

Diep reinigende Purity gezichtsbehandeling is bedoeld voor de vette en acne (gevoelige) huid.